Our philosophy

RB International Real Estate onderscheidt zich namelijk van de traditionele markt met een focus op zowel professionals, expats als ook particulieren. RB International real estate staat voor een hoogwaardige en veelzijdige service en is gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed.

FULL SERVICE MAKELAAR AMSTERDAM

Wat is een full service makelaar? Full service betekent het volledige pakket aan dienstverlening. Dat begint met een waardebepaling en een adviesgesprek en het eindigt bij de notaris. Een full service makelaar neemt het gehele verkooptraject of aankooptraject van een woning of appartement voor zijn rekening. Zo ontzorgt de makelaar u van A tm Z.


Als VBO makelaar uit Amsterdam bieden wij kwalitatief goede woningen aan met een hoog afwerkingsniveau en exclusieve uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van onroerend goed, zoals bijvoorbeeld:

  • Aan- en verkoop van woningen in en rondom Amsterdam
  • Aan- en verhuur van woningen in en rondom Amsterdam
  • Full Expat service
  • Woning aanbod vanuit buitenland
  • Bovendien opereren we in een zeer sterk netwerk.

EXCLUSIEF

Wij bieden hoogwaardige, turn-key appartementen in Amsterdam met een uitstekende afwerking en een geweldige uitstraling.

FULL SERVICE

Wij zijn een ervaren, Full service makelaar in Amsterdam met marktkennis, een geweldig netwerk.

OPLOSSINGSGERICHT

Wij gaan daarom door tot we de beste deal hebben voor onze opdrachtgever.

PERSOONLIJK

Ons team van makelaars kennen alle woningen persoonlijk. Op deze wijze behalen wij het beste en snelste resultaat voor u.

DISCREET

De aankoop of verkoop van een woning zijn bijna altijd belangrijke beslissingen in een mensenleven. Daarom staan zorgvuldigheid & transparantie bij ons hoog in het vaandel.